Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz - Topluluk Forumları
Tom's Hardware Guide | Dükkan | Bülten | Reklam | Hakkımızda

Rastgele Resim
pisicik
Rastgele Resim
Boyut Meselesi
Rastgele Resim
Heybet

Rastgele Resim
Palit 8800GT
Rastgele Resim
Hyper Z600
Rastgele Resim
Microsoft SideWinder

Bilgi

Book index

Bayrak

THG Tr Yazılar RSS

THG Tr Haber RSS

THG Tr TGForumz RSS

iGoogle Sayfasına THG Tr RSS'leriEkleyin

03 Temmuz 2009, 04:33:36 *
Tom'un KahvesiMerhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Etkinleştirme e-postanız gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve etkin kalma süresini giriniz
Duyurular: Telif içeren eserlere ait P2P ve İndirme bağlantıları paylaşmak yasaktır, özen göstermenizi rica ederiz...

Ana Sayfa   Yardım Oyunlar Ara GALERİ Etiketler Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Sayfa sonuna git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  
Gönderen Konu: Alone In The Dark  (Okunma Sayısı 273 kez)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BigBrother
TGForumz Yönetim
Yönetici
Tiryaki
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 614

Konuyu Başlatan

Üyelik Bilgileri WWW
« Tarih: 25 Temmuz 2008, 13:56:00 »

1992'de Infogrames'in Amerikalı ünlü korku edebiyatı ustası H.P. Lovecraft'ın eserlerinden esinlenerek ortaya çıkardığı Alone In The Dark, bu sefer Eden Studios'un ellerinde hayat buluyor. Bakalım Silent Hill ve Resident Evil gibi sağlam yapımlar karşısında eski dostumuz Alone In The Dark bizi nasıl bir maceraya sürüklüyor...

Yazının tümü için tıklayın...
Kaydedildi

"Küçük beyinler insanlarla, sıradan beyinler olaylarla, büyük beyinler fikirlerle uğraşır..."
TGForumz Üyelik Sözleşmesi ve Kurallar
beklozon
Geçerken Uğradım
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 9

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #1 Tarih: 09 Kasım 2008, 14:51:02 »

Bu oyun hakkında sadece şunu diyebilirim. İlk bölümü oynadım apartmanda geçen ve taksi ile adranalin yüklü kovalamacaya kadar muhteşem ötesi.Ondan sonrasımı Cd yi kırın atın o kadar diyorum. İlk bölümü oynamak için bile olsa oynanması gereken oyun ondan sonrası fasafiso beğenenler olabilir ama bence ilk bölüm 10üstünden 9 alır. Sonrası anca taş çatlasa 5. Ama O taksi ile kaçış sahnesi için bile olsa oynadığıma pişman değilim.
Kaydedildi
Sayfa: [1]   Sayfa başına git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son İleti
Dark Messiah of Might and Magic.... Bilgisayar Oyunları subulur 2 230 Son İleti 27 Eylül 2006, 05:33:32
Gönderen: Tw-Turkiye
Dark Messiah of Might and Magic...... Bilgisayar Oyunları subulur 5 306 Son İleti 04 Kasım 2006, 01:53:07
Gönderen: daysleeper
Dark Messiah-Mıght and Magic Bilgisayar Oyunları _ThundeR_ 0 169 Son İleti 21 Şubat 2007, 14:26:30
Gönderen: _ThundeR_
dark crusade replay'leri Bilgisayar Oyunları za_gor_te_nay 1 193 Son İleti 04 Mayıs 2007, 14:26:12
Gönderen: za_gor_te_nay
Dark Messiah M&M Bilgisayar Oyunları « 1 2 3  Tümü » Nerfitma 37 658 Son İleti 02 Şubat 2009, 19:08:35
Gönderen: Nerfitma
Alone In The Dark Bilgisayar Oyunları armstrong 6 163 Son İleti 06 Ağustos 2008, 20:38:01
Gönderen: armstrong
Alone In the Dark yangın söndürücüyü nasıl kullanacağım? Bilgisayar Oyunları Mo-tun 2 72 Son İleti 23 Eylül 2008, 23:14:57
Gönderen: Mo-tun
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz | SMF 1.1.9.
SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
| Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 2.879 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu