Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz - Topluluk Forumları
Tom's Hardware Guide | Dükkan | Bülten | Reklam | Hakkımızda

Rastgele Resim
kalemişi
Rastgele Resim
gerçek sanat
Rastgele Resim
F1 2007

Rastgele Resim
Coolermaster UCP 900W
Rastgele Resim
24082008_3
Rastgele Resim
WDRE3

Bilgi

Book index

Bayrak

THG Tr Yazılar RSS

THG Tr Haber RSS

THG Tr TGForumz RSS

iGoogle Sayfasına THG Tr RSS'leriEkleyin

05 Temmuz 2009, 05:06:52 *
Tom'un KahvesiMerhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Etkinleştirme e-postanız gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve etkin kalma süresini giriniz
Duyurular: Telif içeren eserlere ait P2P ve İndirme bağlantıları paylaşmak yasaktır, özen göstermenizi rica ederiz...

Ana Sayfa   Yardım Oyunlar Ara GALERİ Etiketler Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Sayfa sonuna git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  
Gönderen Konu: Yeni Xbox 360 Jasper: Daha Serin ve Daha Büyük Hafızalı  (Okunma Sayısı 613 kez)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Salih
Denetçi
Meraklı
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 295

"Szeretlek Zsuzska"

Konuyu Başlatan

Üyelik Bilgileri
« Tarih: 28 Kasım 2008, 21:56:02 »

Xbox 360 için 65 nm’lik grafik işlemcisi üretildiği haberleri çıktığından beri baya zaman geçti. Ancak nihayet Jasper adı verilen Xbox 360 ilk kez ortaya çıktı ve ayrıntılı fotoğrafları yayınlandı.

Yeni Xbox 360’daki en dikkat çekici yenilik Xbox işletim sistemini ve kullanıcı arayüzünün saklandığı flaş bellek hafızasının 16 MB’dan 256 MB’a çıkarılmış olması. Bunun nedeni de NXE  (New Xbox Experience) elbette. NXE’yi çok kapsamlı bir işletim sistemi güncellemesi olarak düşünebilirsiniz. Bu yeni arayüzle ilgili daha pek çok ayrıntıyı bu bağlantıdan okuyabilirsiniz. Eski Xbox (Falcon) kullanıcıları bu durumda mecburen eski flaş belleklerini değiştirmek zorunda kalacaklar.

GPU’nun üretim teknolojisinin daha ileri olması sayesinde güç tüketimi 175 Watt’dan 150 Watt’a düşürülmüş. Bu aynı zamanda sıcak çalışmasından şikayet edilen Xbox 360’ların yeni sürümünün çok daha serin çalışacağı anlamına geliyor. Ayrıca haber kaynağında güneyköprüsünün de farklı olduğu yazıyor ancak Microsoft henüz bunu doğrulamış değil

Kaynak
Kaydedildi
Sayfa: [1]   Sayfa başına git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz | SMF 1.1.9.
SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
| Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.112 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu