Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz - Topluluk Forumları
Tom's Hardware Guide - Donanım | Tüketici Elektroniği | Oyun | Reklam | Hakkımızda

Rastgele Resim
Paşa
Rastgele Resim
Bit Pazarı
Rastgele Resim
F1 2007

Rastgele Resim
Intel’e İnanılmaz Rakip: Tilera’dan 64 Çekirdekli Tile64 İşlemcisi
Rastgele Resim
Yeni Xbox 360 Jasper: Daha Serin ve Daha Büyük Hafızalı
Rastgele Resim
Samsung DDR2 Bellekleri Hızlandırıp Kapasitelerini Arttıracak – 15.09.2007

Bilgi

09 Şubat 2010, 02:29:43 *
Tom'un KahvesiMerhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve etkin kalma süresini giriniz
Duyurular: Çoğunluğu BÜYÜK HARFLERLE yazılmış başlık ve iletiler okunabilirliği olumsuz etkilemektedir ve ilan bölümü dışında yasaktır, özen göstermenizi rica ederiz...

Ana Sayfa   Yardım Oyunlar Ara GALERİ Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2  Tümü   Sayfa sonuna git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  
Gönderen Konu: Ahşap oymacılığı  (Okunma Sayısı 1937 kez)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Xyria
Ziyaretçi
« Tarih: 08 Eylül 2006, 09:36:48 »

Selam.

Ahşap oymacılığı , cam işçiliği, evde kendi kendinize yaptığınız hobi var mı ? Yani bir şeyler üreten birileri var mı?
Kaydedildi
Xyria
Ziyaretçi
« Yanıt #1 Tarih: 08 Eylül 2006, 16:53:24 »

tamam ahşap veya cam olmasın bari mermer olsun. o da olmadı lüle taşı o da olmadı sünger, karton mukavva puzzle ne olursa yav kimsenin bi hobisi yok mu bilgisayar dışında Gülümse
Kaydedildi
alamana55
Tiryaki
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 657

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #2 Tarih: 08 Eylül 2006, 18:55:39 »

Maket uçak ve helikopter yapıyorum....daha doğrusu yapmaya çalışıyorum...Gülümse
Kaydedildi

Şahikalar üstünde meydan okur bu erler
Yaklaşacak düşmana mezar olur bu yerler
Bağlayamaz bir kuvvet bu kasırga milleti
Tarihlere sorun ki bize "Ölmez Türk" derler.
cantekin67
Ziyaretçi
« Yanıt #3 Tarih: 08 Eylül 2006, 18:58:41 »

Bende Cart-Racing Yapıyorum  :Gülümse
Ek hobi olarak araç performans hava filtreleri tasarımı yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum  Yamul
Kaydedildi
timsah
Ziyaretçi
« Yanıt #4 Tarih: 08 Eylül 2006, 19:50:11 »

Oymacılıkla pek alakası yok  Gülümse ama bu aralar bende fotoğraf merakı basladı .
Bi D SLR makine almayı düşünüyorum . Şu Nikon D 80 bi cıksın bakalım bekliyorum henüz .

Oymacılıkta düşünülebilir aslında . Daha az masraflıdır  Gülümse
Kaydedildi
ANGEL
Ziyaretçi
« Yanıt #5 Tarih: 09 Eylül 2006, 00:16:44 »

Bende maymun iştahlılık tavan yaptığı için her türlü hobiyi öğrenip 3-5 kere yaptıktan sonra sıkılanlardanım..Takı,kumaş boyama,incekeçeden yelek yapıp üzerini işleme,tülbentten masa örtüsü,çanta (Yeliz'e yaptığım çantaya hala bi mor kelebek işleyemedim...Yelizcim kelebek olsun dedim halaaaa olacak ..dur bakalım..) aleminyum kabartma desenler....ooo çokmuş ya..aklıma gelmedi..bi ara boncuktan çiçek yapıyordum..Bi ara vernik-bira-toprak boya karışımı ile kapıları desenlemiştim.Kot pantolanlara boncuk işlerim..Birde oymacılık olarak dolma yaparım ama o hobi değil  Peynir
Kaydedildi
yliz
TGForumz'un Ablası
Genel Denetçi
Eski Kurt
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 2,099

Life does not look back...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıt #6 Tarih: 09 Eylül 2006, 10:09:35 »

Bende maymun iştahlılık tavan yaptığı için her türlü hobiyi öğrenip 3-5 kere yaptıktan sonra sıkılanlardanım..Takı,kumaş boyama,incekeçeden yelek yapıp üzerini işleme,tülbentten masa örtüsü,çanta (Yeliz'e yaptığım çantaya hala bi mor kelebek işleyemedim...Yelizcim kelebek olsun dedim halaaaa olacak ..dur bakalım..) aleminyum kabartma desenler....ooo çokmuş ya..aklıma gelmedi..bi ara boncuktan çiçek yapıyordum..Bi ara vernik-bira-toprak boya karışımı ile kapıları desenlemiştim.Kot pantolanlara boncuk işlerim..Birde oymacılık olarak dolma yaparım ama o hobi değil  Peynir

hehe o mor kelebekle çocukluğuma dönjem ben Dil Çıkar

bi de vernik-bira-toprak boya karışımından desen yapmayı bi detaylı anlatsan da denesek diyorum, merak ettim walla Gülümse
Kaydedildi

Sorunlu konu ve iletileri lütfen denetçiye bildiriniz...
Açılan siyasi içerikli konular haber verilmeksizin silinmektedir.
ANGEL
Ziyaretçi
« Yanıt #7 Tarih: 09 Eylül 2006, 10:49:08 »

Toprak boya bira ile karıştırılıyor çok sulu olmayacak şekilde..Yalnız bu toprak boyayı boya malzemeleri satan dükkanlarda bulabiliyorsun benim tercihim kahverengi çünkü ahşap hava veriyor..Beyaz yağlı boya ile boyanmış kapıya (ama kurumuş olmasıda gerek kapının yani beyaza boyadıktan 2 gün sonra uygulanabilir) bira ve toprak boya karışımını sürüyorsun fırça ile bundan sonrası senin yaratıcılığına kalmış..çizgi çizgi boyanıyor ve sen fırçayla şekiller veriyorsun kapıya..kuruduktan sonrada rengine göre ahşap vernik atıyorsun...Kalan birayı da artık yeşilaycı bir forum olduğumuz için komşu forumlardaki kardeşlere ikram ediyoruz.. Gülümse
Kaydedildi
yliz
TGForumz'un Ablası
Genel Denetçi
Eski Kurt
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 2,099

Life does not look back...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıt #8 Tarih: 09 Eylül 2006, 11:58:57 »

Gülümse Gülümse

bira kokmuyor mu bu karışım, yaparken sızmayalım ? Dil Çıkar yoksa vernik kokusu birayı bastırıyor mu ? Gülümse
Kaydedildi

Sorunlu konu ve iletileri lütfen denetçiye bildiriniz...
Açılan siyasi içerikli konular haber verilmeksizin silinmektedir.
serhatkarabacak
Forum Aydını
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 5,802

The Fall of...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıt #9 Tarih: 09 Eylül 2006, 12:08:20 »

neon lamba yapıp ona buna dağıtıyorum :Gülümse
Kaydedildi

"Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz!.."
ramirez
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 3,093

Hürgeneral :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #10 Tarih: 09 Eylül 2006, 12:44:03 »

biranın markası önemli mi Ha? şimdi kaliteli bira var kalitesiz bira var Peynir sonra çizdiğimiz resim çirkin olmasın Yamul

he bu arada hobi olarak karakalem resim yapıyorum. resimlerin birebir karakalem kopyasını yapabiliyorum Kıs Kıs :Gülümse
Kaydedildi

Pentium 233@266, 192mb SD-Ram, S3 Trio 4mb, 20gb Seagate, 52X LG, Creative AWE 64 (ISA), 15" LG Monitör, 200watt PSU  Gülümse

face01tr
Tiryaki
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 735

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #11 Tarih: 09 Eylül 2006, 13:31:34 »

bende resim yapıyorum.. yağlıboya , karakalem falan.. Gülümse
Kaydedildi

Diyarbekirli, Vanlı, Erzurumlu, İstanbullu, Trabzonlu, Trakyalı ve Makedonyalı hep bir ırkın evlâtları, hep aynı cevherin damarlarıdır.
_ArEs_
Meraklı
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 469

♂+♀=♥-ThG

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #12 Tarih: 09 Eylül 2006, 22:35:58 »

Karikatür-uçak-araba çizim v.s
fotoğrafçılık
bisiklet
Kaydedildi

serhatkarabacak
Forum Aydını
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 5,802

The Fall of...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıt #13 Tarih: 10 Eylül 2006, 01:28:45 »

Eskiden ben de resim çizerdim güzelcene..şimdi neden çizmiyorum bilmiyorum.. Gerçi lisede çizdiklerimden bir tanesi bende değil.. Hepsini arkadaşlar aldılar; saklıyorlarmış halen..Öyle diyorlar umarım öyledir Gülümse
Kaydedildi

"Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz!.."
PaRDuS
Tiryaki
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 660

Çok Uzaklardan...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıt #14 Tarih: 10 Eylül 2006, 10:07:21 »

boş boş yatmka giriyomu hobiye Dil Çıkar
Kaydedildi

DPC: AMD ATHLON 3000 1.8 64 bit/ 80 GB samsung Sata HDD/ 512MB Kingston DDR400MHz/ ATI X550 HM 512 MB/ EPOX 8 HEAI MB/ Foxconn TLA 776 Case/ LG DVD-RW/ Creative SB. AUDIGY 7.1/ Air Ties RT101 ADSL //Yorum, Yorumcuya göre değişir///
Sayfa: [1] 2  Tümü   Sayfa başına git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son İleti
Satılık Ahşap maketler 3ytl. 2.El Pazarı, İlanlar beyazhonda 0 331 Son İleti 11 Ocak 2007, 16:05:21
Gönderen: beyazhonda
satılık ahşap maketler 3ytl. 2.El Pazarı, İlanlar beyazhonda 0 233 Son İleti 10 Şubat 2007, 13:50:16
ahşap maketler 2 - 4.5ytl. 2.El Pazarı, İlanlar beyazhonda 0 99 Son İleti 25 Mayıs 2007, 18:08:54
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz | SMF 1.1.11.
SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
| Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.156 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu