TırnakMakası

Gönderen Konu: ZEROtherm BTF90 ve GX815 Gamer Edition İncelemesi  (Okunma sayısı 612 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BigBrother

• TGForumz Yönetim
  • Yönetici
  • Tiryaki

• Etkinlik
    0%
    • Tom's Hardware Guide - Türkiye
ZEROtherm BTF90 ve GX815 Gamer Edition İncelemesi
« : 07 Nisan 2007, 13:46:29 »
Türkiye pazarına yakında girecek olan iki soğutucuyu inceledik ve başarımlarından memnun kaldık: ZEROtherm BTF90 ve ZEROtherm GX 815 Gamer Edition.

Yazının devamı için tıklayın...
"Küçük beyinler insanlarla, sıradan beyinler olaylarla, büyük beyinler fikirlerle uğraşır..."
TGForumz Üyelik Sözleşmesi ve Kurallar

mustafacihat_23

• Ziyaretçi
Ynt: ZEROtherm BTF90 ve GX815 Gamer Edition İncelemesi
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2007, 14:10:57 »
elinize sağlık O0

semih.efendi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2007, 14:12:30 »
kelebek gibi uçarım sıvı soğutma gibi soğuturum  O0

Çevrimdışı Nelson

• Onursal Üye

• Etkinlik
    0%
    • THG Türkiye
« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2007, 21:21:10 »
Gerçekten başarılı, özellikle hızaşırtma tutkunları için güzel bir ürün. İnceleme için teşekkürler. :)

Çevrimdışı face01tr

• Tiryaki
  • **

• Etkinlik
    0%
« Yanıtla #4 : 11 Nisan 2007, 16:58:40 »
ekran kartı için olanını çok beyendim, en azından şeklini... :)
Diyarbekirli, Vanlı, Erzurumlu, İstanbullu, Trabzonlu, Trakyalı ve Makedonyalı hep bir ırkın evlâtları, hep aynı cevherin damarlarıdır.

Çevrimdışı SayguN

• Geçerken Uğradım
  • *

• Etkinlik
    0%
« Yanıtla #5 : 16 Haziran 2007, 23:44:42 »
zerotherm btf90 aldım ve başarımında tam bir hayalkırıklığı yaşadım.
birşeyleri yanlış yapmış olamam yapacak çünkü çok bişi yok zaten.AMD işlemciler için kurulum da çok basit.ısı düşmesini brakın ısı artışı oldu yahu.
ayrıca daha kurulum yapmadan bie endişe sarmıştı beni.işlemci ile teması sağlıyan taban bakır değil,ısı boruları yine bakır değildi.bunlar sadece bakır suyuna batırılmış metallerdi.İncelemede kullanılan soğutucu gerçekten bakıra benziyor ama bana gelen zerotherm 90 kesinlikle bakır değil.Allah bilir belki o yapraklar bile bakır değildir.Tüketici Mahkemesine gidecem bir ihtimal.bu yazıyı ilgilenen arkadaşlar için yazıyorum almadan önce kutuyu açıp iyice incelesinler.ben netten aldım o yüzden  bu duruma düştüm.bende sitenin incelemesinden etkilenerek aldım ama böyle bir durumla karşılaştım.58 dereceyi geçmeyen ısı bu soğutucuyu taktıktan sonra 64 oldu yahu.ısı borularını elliyorum hiç ısı yok.iyi soğuttuğu için değil tabi ısıyı almadığı için işlemci 64 derecede bizim soğutucu eminim 30 derece bile değildir.

Çevrimdışı vip123

• Etkin Üye
  • **

• Etkinlik
    0%
« Yanıtla #6 : 03 Temmuz 2008, 16:56:27 »
zerotherm btf90 aldım ve başarımında tam bir hayalkırıklığı yaşadım.
birşeyleri yanlış yapmış olamam yapacak çünkü çok bişi yok zaten.AMD işlemciler için kurulum da çok basit.ısı düşmesini brakın ısı artışı oldu yahu.
ayrıca daha kurulum yapmadan bie endişe sarmıştı beni.işlemci ile teması sağlıyan taban bakır değil,ısı boruları yine bakır değildi.bunlar sadece bakır suyuna batırılmış metallerdi.İncelemede kullanılan soğutucu gerçekten bakıra benziyor ama bana gelen zerotherm 90 kesinlikle bakır değil.Allah bilir belki o yapraklar bile bakır değildir.Tüketici Mahkemesine gidecem bir ihtimal.bu yazıyı ilgilenen arkadaşlar için yazıyorum almadan önce kutuyu açıp iyice incelesinler.ben netten aldım o yüzden  bu duruma düştüm.bende sitenin incelemesinden etkilenerek aldım ama böyle bir durumla karşılaştım.58 dereceyi geçmeyen ısı bu soğutucuyu taktıktan sonra 64 oldu yahu.ısı borularını elliyorum hiç ısı yok.iyi soğuttuğu için değil tabi ısıyı almadığı için işlemci 64 derecede bizim soğutucu eminim 30 derece bile değildir.

Bence sana çakmasını vermişler. Çünkü başka türlü dediklerin benim soğutucuyla hiç uyuşmuyor.

Okumak İsteyebileceğiniz Benzer Konular

Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
2 Yanıt
331 Gösterim
Son İleti 22 Haziran 2006, 15:37:47
Gönderen: elemanovski
0 Yanıt
213 Gösterim
Son İleti 07 Ağustos 2006, 09:56:47
Gönderen: jatona
7 Yanıt
179 Gösterim