TırnakMakası

Gönderen Konu: İKV: İstanbul Kıyamet Vakti  (Okunma sayısı 5642 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BigBrother

• TGForumz Yönetim
  • Yönetici
  • Tiryaki

• Etkinlik
    0%
    • Tom's Hardware Guide - Türkiye
İKV: İstanbul Kıyamet Vakti
« : 10 Haziran 2008, 19:36:34 »

Son birkaç yıldır orijinal oyunların fiyatlarında düşüşler oldu, oyun organizasyonları yapıldı, oyun yapan kişilerin sayısı arttı, seminerler düzenlendi, destekçiler bulundu vb. bir sürü güzel olay gerçekleşti. Bunlar yaşanırken ülkemizde en çok tutulan projeyi sizler için incelemek istedik.

Yazının tümü için tıklayın...
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2008, 19:42:48 Gönderen: BigBrother »
"Küçük beyinler insanlarla, sıradan beyinler olaylarla, büyük beyinler fikirlerle uğraşır..."
TGForumz Üyelik Sözleşmesi ve Kurallar

Çevrimdışı olumlucumle

• Kıdemli Üye

• Etkinlik
    0%
Ynt: İKV: İstanbul Kıyamet Vakti
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2008, 21:55:29 »
dl server ını yerecektim biraz ama düzenlenmiş sanırım.şimdi oldukça hızlı iniyor  O0
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2008, 22:02:09 Gönderen: olumlucumle »
Rise The Riders of Theoden!
Swords shall be shaken.
Shields shall be splintered.
A sword day!A red day!
When the Sun rises...

BAN

Çevrimdışı Tw-Turkiye

• Tiryaki
  • **

• Etkinlik
    3%
    • Total War Türkiye
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2008, 23:17:53 »
Bu tür sorunları da buraya yazarsanız yetkililer bakıyor, dikkate alacaklarına eminim.
TotalWar oynamak bir ayrıcalıktır..

Çevrimdışı olumlucumle

• Kıdemli Üye

• Etkinlik
    0%
« Yanıtla #3 : 11 Haziran 2008, 12:39:37 »
Bu tür sorunları da buraya yazarsanız yetkililer bakıyor, dikkate alacaklarına eminim.

15gündür limitsiz kullanıyorum interneti ama bu dl problemi yüzünden indirmemiştim oyunu.
bugün torrentlere ara verip biraz da ikv dünyasına giricem inşallah  ;)
Rise The Riders of Theoden!
Swords shall be shaken.
Shields shall be splintered.
A sword day!A red day!
When the Sun rises...

BAN

Çevrimdışı erdem

• Yeni Üye
  • *

• Etkinlik
    0%
« Yanıtla #4 : 11 Haziran 2008, 19:59:58 »
Görüyorumki oyun tamamen Türkçe...
Yani oyun içerisinde geçen savaşçı, şifacı, büyücü, akçe gibi kelimeleri görmek gerçekten gurur verici !
Hatta resimlerden birisinde "müşerref oldum" cümlesinin geçtiği bir yer gördüm. Gerçekten resimlere baktıkça mest oluyorum. Bin kere teşekkürler, ellerinize sağlık.
Dilinden utanan arkadaşlar bu oyunu oynarken zorluk çekecekler !!!
Yapımda emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum...

http://img100.imageshack.us/img100/1030/dilic4.gif
İKV: İstanbul Kıyamet Vakti
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2008, 20:05:57 Gönderen: erdem »

Çevrimdışı SultanOrhan

• Geçerken Uğradım
  • *

• Etkinlik
    0%
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2008, 18:18:48 »
Öncelikle,sizlere istanbul kıyamet vaktine ayırmış olduğunuz köşe için çok teşekür ederim. O0

İstanbul Kıyamet vakti oyuncusu olarak sizlerle bir kaç söz paylaşmak istedim. Yaklaşık 17 ay dan,beri bizim dilimizde İKV oynamaktayım. Hayatımda pc başında geçirdiğim tek sebeptir,benim için ikv. Yaşım 29  evli biri olarak gerçekten beni ailemden sonra tek ilgilendiren konu ikv olmuştur.Bunların başlıca sebebi,oynumuzun türkçe ve türk kişiler tarafından hazırlanmasıdır.Gerçekten bir türk olarak gurur verici bir tablo ve bu sebepten dolayı ikv bağlalı kalmamın tek sebebidir benim için. Bir oyuncu olarak ikv,gelişmesi için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım.Kelimelerime burda son verirken,İstanbul Kıyamet Vaktini bizlere büyük uğraşlarla hazırlayan Sobee Ekibi ve sunan Mynet A.ş şirketine sonsuz teşekürlerimi sunarım... :*)

Ayrıca,sizleride aramızda görmek,bizleri dahada çok sevindirecektir yeni arkadaşlıklar,yeni dostluklar kazanacak ve bir okadarda zevk alacaksınız buna emin olun. İkv gerçekten bir aile yaşantısından farksız yoluna devam etmekte.Saygılarımla... O0

Eminönü
    DADŞORHAN
    sultanorhan

« Son Düzenleme: 23 Haziran 2008, 18:26:43 Gönderen: SultanOrhan »

Çevrimdışı WayOfWonder

• Geçerken Uğradım
  • *

• Etkinlik
    0%
« Yanıtla #6 : 24 Haziran 2008, 21:05:23 »
Merhaba Arkadaşlar,

İKV ilk başlayanlara cazip gelen ama sonrasında bıktıran bir oyun. Çünkü İKV de yenilik hiç bir zaman yok. ilk günden bu güne kadar değişen çok fazla şey yok.
İKV en büyük değişimi Yeni Yetenek sistemi ile yaptı ve o günden sonra oyuncuların düşüncülerine ve emeklerine saygı göstemedikleri açık olarak ortaya koyuldu. Eski Oyuncuların tamamının emekleri çöpe gitti. vs vs vs. saymakla bitmez bunlar.

Birde İKV de Yönetici sorunu vardır ki bügun ne olduğu hala bilinmez.
EMİNÖNÜ sunucusunda oynayanlar için Yönetici durumu daha iyidir. Çünkü İKV'nin ilk sunucusudur Eminönü. Bu yüzden olsa gerek o sunucu haricindeki diğer sunucularında hiç bir düzen vs yoktur.
Eminönü Sunucu oyuncuları GM GMA GMO (Eski ünvanları) boluğu yaşarken Diğer sunucular (Teşkilat, Kuklacı, Beyaz Köşk, Meran ve Tılsım) Sunucuları Yönetici arar durumdular, Küfürlerin Dolandırıcıların, haddi hesabı yok.

VE  ŞÖYLE BİR ŞEY DAHA DÜŞÜNÜN EMİNÖNÜ SUNUCUSU  TEK SERVER.
TEŞKİLAT, KUKLACI BEYAZ KÖŞK SUNUCULARI AYNI SERVERDA.
TILSIM VE MERAN SUNUCULARIDA AYNI SERVERDA..

İlk günlerde herşey sadece eminönü sunucusnda olurdu diğer sunucları hiç kimse düşünmezdi Yönetici ya da Bir GM asla uğramazdı..
Bu gün ise hala aynı şey söz konusu..

Yöneticilerin bile dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı kanıtları GM'lere bildiri ama hala bir şey yapılmıyor.

Türk Oyunu diye severek başladık elimizden gelen her desteği yaptık.
Gönüllü olarak 10 Ay GMO luk dahi yaptım..

Ama İKV Gittikçe iyileşeceği yerde dibe doğru gitmekte.
Eski oyuncular (hala oyunda kalan azınlık) şu tümceyi haykırırlar zaman zaman. "Nerede eskiler"..!

Eski Oyuncuların nedeyse hepsi Yöneticilerin yaptıklarından ya da her yeni gelen güncellemeden sonra emeklerinin boşa gitmesinden yakınarak İKV'i bıraktılar..
Bu gün çok az eski oyuncu kalmıştır İKV de 3 aydan bu yana 2 kez oyuna girdim ve baktığım her isim yeni kime sorsam 1 ya da 2 ay olmuş oyuna başlayalı..

Yukarıda dediğim gibi; İKV ilk başlayanlara cazip gelen ama sonrasında bıktıran bir oyun.

Saygılarımlar,
Teşkilat sunucusu
Eski Yöneticisi: DREAM / WayOfWonder

Çevrimdışı fatihkaplan

• Geçerken Uğradım
  • *

• Etkinlik
    0%
« Yanıtla #7 : 26 Haziran 2008, 20:42:54 »
Merhaba Arkadaşlar,

İKV ilk başlayanlara cazip gelen ama sonrasında bıktıran bir oyun. Çünkü İKV de yenilik hiç bir zaman yok. ilk günden bu güne kadar değişen çok fazla şey yok.
İKV en büyük değişimi Yeni Yetenek sistemi ile yaptı ve o günden sonra oyuncuların düşüncülerine ve emeklerine saygı göstemedikleri açık olarak ortaya koyuldu. Eski Oyuncuların tamamının emekleri çöpe gitti. vs vs vs. saymakla bitmez bunlar.

Birde İKV de Yönetici sorunu vardır ki bügun ne olduğu hala bilinmez.
EMİNÖNÜ sunucusunda oynayanlar için Yönetici durumu daha iyidir. Çünkü İKV'nin ilk sunucusudur Eminönü. Bu yüzden olsa gerek o sunucu haricindeki diğer sunucularında hiç bir düzen vs yoktur.
Eminönü Sunucu oyuncuları GM GMA GMO (Eski ünvanları) boluğu yaşarken Diğer sunucular (Teşkilat, Kuklacı, Beyaz Köşk, Meran ve Tılsım) Sunucuları Yönetici arar durumdular, Küfürlerin Dolandırıcıların, haddi hesabı yok.

VE  ŞÖYLE BİR ŞEY DAHA DÜŞÜNÜN EMİNÖNÜ SUNUCUSU  TEK SERVER.
TEŞKİLAT, KUKLACI BEYAZ KÖŞK SUNUCULARI AYNI SERVERDA.
TILSIM VE MERAN SUNUCULARIDA AYNI SERVERDA..

İlk günlerde herşey sadece eminönü sunucusnda olurdu diğer sunucları hiç kimse düşünmezdi Yönetici ya da Bir GM asla uğramazdı..
Bu gün ise hala aynı şey söz konusu..

Yöneticilerin bile dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı kanıtları GM'lere bildiri ama hala bir şey yapılmıyor.

Türk Oyunu diye severek başladık elimizden gelen her desteği yaptık.
Gönüllü olarak 10 Ay GMO luk dahi yaptım..

Ama İKV Gittikçe iyileşeceği yerde dibe doğru gitmekte.
Eski oyuncular (hala oyunda kalan azınlık) şu tümceyi haykırırlar zaman zaman. "Nerede eskiler"..!

Eski Oyuncuların nedeyse hepsi Yöneticilerin yaptıklarından ya da her yeni gelen güncellemeden sonra emeklerinin boşa gitmesinden yakınarak İKV'i bıraktılar..
Bu gün çok az eski oyuncu kalmıştır İKV de 3 aydan bu yana 2 kez oyuna girdim ve baktığım her isim yeni kime sorsam 1 ya da 2 ay olmuş oyuna başlayalı..

Yukarıda dediğim gibi; İKV ilk başlayanlara cazip gelen ama sonrasında bıktıran bir oyun.

Saygılarımlar,
Teşkilat sunucusu
Eski Yöneticisi: DREAM / WayOfWonder

Katılmamak elde değil çok güzel özetlemişsin olayı..İlgi yok oyunla oyunda en son GM yi şahsen 4-5 ay önce gördüm..Oyunda bazı hatalar var bir çok kez mesaj atmamıza rağmen söylememize rağmen Meteor Bölgesi açıldı açılalı hiç bir şekilde düzeltilmedi..Meteor açıldı oyunu bıraktılar adeta..

Çevrimdışı Tw-Turkiye

• Tiryaki
  • **

• Etkinlik
    3%
    • Total War Türkiye
« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2008, 11:27:42 »
Beyler oyunda olmadığım dönemleri bilmem fakat oyunu incelerken sıkı denetimle bizzat karşılaştım. Bana açılan özel üyelikten haberi olmayan bir yönetici arkadaş üyeliği bloke etti. Sonra tekrar açıldı. Halbuki arkadaşa ben gerekli açıklamaları yapmıştım, tamam diyip geçebilirdi fakat arkadaş güvenlik gereği özür dileyerek blokladı. Ben, bana özel üyeliği veren görevli ile konuştuğumda "Durumu artık daha ciddiye almaya başladık yeniarkadaşlar yetiştiriyoruz bizim çatımız altına çalışacak, bu durum için kusura bakmayın." demişti. Delirten durumlar olduğuna eminim ama wow bile 2 senede bu popülerliğe ulaştı buglar ve oyun exe hataları sonrası adam oldu. Aynısı Age of Conan için de geçerli neler var neler. İlk Türk dvosu olduğu için ben hala İKV'ye şans tanıyorum ve taraf tutmuyorum. Şuan aoc oynuyorum ve durumu gözümün önüne getirdiğimde ikv dediğim gibi hala şans veriyorum.

Çevrimdışı asgs05

• Geçerken Uğradım
  • *

• Etkinlik
    0%
« Yanıtla #9 : 01 Temmuz 2008, 00:01:16 »
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yazıya bakıyordum ve dikkatimi bişi çekti burda hiç MAC bookpro notebook  dan söz etmemişler avantaj açısından çift sistem özelliği ve çokiyi upgrade özellikleriyle sizce

Çevrimdışı Tw-Turkiye

• Tiryaki
  • **

• Etkinlik
    3%
    • Total War Türkiye
« Yanıtla #10 : 02 Temmuz 2008, 12:53:17 »
yazdığı gibi, üzgünüm sadece windows tabanlı.

Çevrimdışı xibrahimx

• Geçerken Uğradım
  • *

• Etkinlik
    0%
« Yanıtla #11 : 05 Temmuz 2008, 17:40:55 »

Merhaba  ben İstanbul Kıyamet Vakti adlı oyunu 2007 Şubat ortalarında tanıdım ve gunumuze kadar hala oynamaktayım. internet cafe işletiyorum ve gunde 17 saat oyundayım benim oyuna bağımlılığım müşterilerimide etkile di ve onlarda başladı oyuna. Tabiki çok sevdiler. Herbirini plas üye yaptım. Oyundaki atmosfer   çok iyi müzükler güzel  ama efeklerde  eksiklik var. Oyunun en güzel yanının eminönünde mısırçarşısının yındaki bayrak dreğinde Türk bayrağının dalganıyor olması.29  yaşındayım ve oyunda çok değerliinsanlar tanıdım. Oyun kitlesi olarak ta genelde yetişkinler mevcut. Ne zamana kadar oynarım bu oyunu bilmemem ama  ben sürekli oyunda olucam ...  Aramıza katılmanızdan dolayı mutluluk duyuyorum.İyi günler.

Sunucu = Eminönü
Kanserojen
Emsalsiz
Mahşerbeyi
Antikanserojen
Mrsinsi
Playersinsi
iksiririm
:))))  daha cok   ama siz Kanserojen diye anımsayın :)
 :9)

Çevrimdışı Umutbeyy

• Geçerken Uğradım
  • *

• Etkinlik
    0%
« Yanıtla #12 : 06 Temmuz 2008, 13:22:42 »
Bende bu oyuna 2007 yılının Şubat ayının başlarında başladım.Uzun sürede aralıksız oynadım.Günde 12-13 saat oynardım.Bir çok arkadaş tanıdım dostlarım oldu..Başlarda çok zevkliydi otururduk konuşurduk,paylaşırdık itemlerimizi giysilerimizi verirdik birbirimize..Güvenirdik..Şimdi kimseye güvenemiyoruz herkes birşeyleri kanıtlamak peşinde..Ne zevk alıyorlarsa.Ah eskiler..Oyun çok güzel çok iyi olduğu kadar eksikleride var..Meteor Bölgesi  Eylülün ilk haftası  dediler 1 Ekimde açtılar..Sinir olduğum tek konu bu kadar çalışıyorsunuz.Tarih vermeyin yada kesin verin verdiğiniz tarihte açın.Açıklamalar bile hep çalışıyorlar diye oldu..Yani bununlada sınırlı kalmıyor ama açmayalım..Arada giriyorum oyuna bakıyorum tanıdık kimse yok.Oyna oynayabilirsen.1 elin parmaklarını geçmicek kişiler var artık eskilerden.Oyunun yeniliklere ihtiyacı var.. { Kanımca.. (: }

Eminönü Sunucusu ..
UmutBey
Umutbeyy .XxXUmUtBeYXxX

Saygılarımla.. :(

Çevrimdışı askerx

• Geçerken Uğradım
  • *

• Etkinlik
    0%
« Yanıtla #13 : 24 Ocak 2009, 21:31:40 »
Arkadaşlar ben bu oyunun en eskilerindenim 3 yıllık oyun hayatımda son 1 ayda gördüğüm kadar dolandıtıcı görmedim.Benim kütüklerim calında amahiçses etmedim ama terbiyesizliği asla oyun it kopuk dolu yhabn ilk oyuna basladığımda eminönü enfazlakalabalık oluodu simdioyuna girmrk mümkün değil oyunda full lag var.Ben askerx ve  eskiler gerçekten nerde diyorum ama bir kaçını buldum MIRIOGLU en eskilerden birdeeski olmayanama çokiyi bir insan olan Trevy ve hatırlamadığım bunu gb bir ismi olan srlmsn bu isimli adam bn 3 yılönce basladığımda 29 lwlolan adam ve eskiden klansavasları hiçbişi çok normal olan bir şawaştı şimdi ise ana bacı düz gidiolar ve tanıdığım eski yöneticiler Binay ve NESLİHAN bu oyunculardaistanbul kıyamet vakti tarafından kaldırımıs vebir süre yöneticiler kaldırılmıstır.Ama oyun sarfa sardığı için böle devam etmektedir ve oyunun bir haksızlığı bana 3 yıllık  oyuncuyum bana çift item  sadece 3 kere çıkmıstır ama plus oyuncular haftada bi kere çıkıyor bnce bu haksızlık.Eski oyuncuları o kadar özledimkiiihep ahhho günler diorummmm. |-)ahhhh ahhh :-\

Çevrimdışı Kenjo

• Geçerken Uğradım
  • *

• Etkinlik
    0%
« Yanıtla #14 : 06 Şubat 2009, 13:12:13 »
slm arkadaşlar. ben eskiden ikvnin başından kalkmazdım oyuna beta surumunde başlamıştım oyunda tooplasan 50 geçmezdi kişi sayısı tek sunucu vardı zaten. oyunu ben yeni yetenekler gelince braktım dahada berbat etmişlerdi çünkü ama eskilerin oyunu brakmasının nedeni bu yeni yeteneklerin gelmesidir. siz Hiç ALTIN pala kullandınızmı bu yeteneklerden önce onun zevki başkaydı mutştiya pvp dediğin çok guzel olurdu şimdiki pvpler nasıl bi sen vuruyon bi karşı taraf çok komikya. geçenlerde yine girdim baktım dahada kötu olmuş. Eskiler tanır beni bayada unlu sayılırdım nicim yine KENJO du. arkadaşlık şimdiki gibi deyildi size söylim o maden başındaki sohbetlerin tadına doyulmazdı oyun eskisi gibi olsun kaldırsınlar yeni güncellemeleri daha çok oynanmazsa neyim. eskilerden sayayım size DOMENLORD, SAYGINBEY, KOPUk, Ally, Neslihan ,Nİck nyse bukadar yetr:D ha birde ESKİ var taşkanat görevini yapmıştık 800 taş kanat derisi çok zordu amaya uykusuz kalmıştım hüzünlendim bak yine:( eski gunleri hatırlayınca. Niyse arkadaşlar çok uzattım ikv biz olmadanda devam eder nediyeyim başka saygılar...

Okumak İsteyebileceğiniz Benzer Konular

Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
8 Yanıt
2568 Gösterim
Son İleti 24 Şubat 2006, 21:14:13
Gönderen: aydinerdem
5 Yanıt
436 Gösterim
Son İleti 29 Nisan 2006, 23:05:55
Gönderen: ckocabas
64 Yanıt
2879 Gösterim