Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Duyurular:

Telif içeren eserlere ait P2P ve İndirme bağlantıları paylaşmak yasaktır, özen göstermenizi rica ederiz...

Gönderen Konu: Skystar2 kartı aldım kurdum ama sinyal yok ??  (Okunma sayısı 5877 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Duke Nukem

  • Geçerken Uğradım
  • *
  • İleti: 35
Skystar2 kartı aldım kurdum ama sinyal yok ??
« : 29 Ekim 2006, 22:32:42 »
Merhaba Arkadaşlar,

Forumda yeniyim. Öncelikle merhaba demek istiyorum. Sanırım tu topic'ide yanlış alana açmadım. Zira bununla ilgili bir alan bulamadım.

SS2 dvb-s kart aldım dün. Güzel bir şekilde makineye taktım ve yukarıdan gelen kabloyuda taktım. Ama hiçbir şekilde sinyal gelmiyor. Yada bir ara ayarları kurcalarken %24 olarak geldi. Progdvb üzerinde denedim. Başka bir forumda bir arkadaş, Diseq ayarını "1.0 or 2.0" ayarı yerine none olarak seç demişti. Diseq ten olabilir demişti. Hakikatende none olarak ayarlarladığımda sinyal geldi ama dediğim gibi sinyal seviyeside , kalite değeride ikiside %24 . Halbuki kabloyu çıkartıp odamda denediğim Goldmaster receiver a taktığım zaman problemsiz gayet güzel izleniyor tv de.

Sorun nereden kaynaklanabilir? Acaba kart mı sorunlu yoksa diseq 'imi değiştirmem gerekli?
SS2 sahipleri yada bilgisi olan herkezin yardımını rica ediyorum.

Sevgiler.

Çevrimdışı koray

  • Etkin Üye
  • **
  • İleti: 123
Ynt: Skystar2 kartı aldım kurdum ama sinyal yok ??
« Yanıtla #1 : 30 Ekim 2006, 16:33:10 »
diseq varsa none secemezsin diseq modeli neyse onu isaretlemelisin

ayrica progdvb ss2 nin orjinal yazilimi degil progdvb den kart secimini ss2 olarak secmelisin

ss2 nin kendi yazilimiyla goruntu bulabildinmi buda önemli genelde

orjinal yazilimiyla goruntu bulunur fakat progdvb ayarlanmadigi icin progdvb de goruntu bulunamaz
CALISAN SISTEME ASLA DOKUNMA !!!

Çevrimdışı selagoz

  • Meraklı
  • **
  • İleti: 479
  • 35 - ½
    • SMYRNA
Ynt: Skystar2 kartı aldım kurdum ama sinyal yok ??
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2007, 16:44:14 »
http://www.tomshardware.com.tr/topluluk/index.php?board=11.0

sanırım sorununu burada çözebilirsin.

TV/Video Görüntü Yakalama Kartı adında bir topic var.
{alt}