Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Duyurular:

Çoğunluğu BÜYÜK HARFLERLE yazılmış başlık ve iletiler okunabilirliği olumsuz etkilemektedir ve ilan bölümü dışında yasaktır, özen göstermenizi rica ederiz...

Gönderen Konu: İlginç bi problem yardım lütfen [işlemci tanıma sorunu]  (Okunma sayısı 1679 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı _Emre_

  • Etkin Üye
  • **
  • İleti: 157
İşlemci athlon 2700+

Sistem bunu 1500+ görüyor.

biosa giriyorum çarpanları değiştiriyorum yaklaşık 2000 civarına geliyo hız (13*166, hede hödö)

çıkıyorum biostan açılma ekranında işlemci 2700+ görünüyor. Start windoes yazısı gelmeden hata veriyor. Hiç bir şey yapmadan restart yapıyorum açılıyor windows. Ama sistem bilgilerine giriyorum yine 1500+. Niyedir ki bu? anakart MSI k7n2 delta ılsr sanırım

Düzenleme: Konu başlığı konu ile ilşkilendirilmiştir...
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2006, 21:13:56 Gönderen: BigBrother »

ckocabas

  • Ziyaretçi
Ynt: İlginç bi problem yardım lütfen
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2006, 02:25:25 »
http://www.tomshardware.com.tr/cpu/20051225/images/cpu_table_amd_big.gif

buradan baktığım kadarıyla işlemcin 13*166.biosta fsb ve çarpandan farklı olarak(bi msı kartta görmüştüm) cpu hızı normal düşük falan ayarı gibi bişey varmı?varsa normal yap.olmadı bios güncelle.windows hatasına gelince bence bios güncelle hızları normale getir ve windowsu yeniden kur