Highway hocam çok sağol uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim.
Söylediklerinizden gideyim; Normalde 2 klavye ve 1 mouse takılı bilgisayarıma. G19'un ekranını sistem monitörü olarak kullanıyorum, bir de microsoft ergonomik klavyem var, onu da iş için kullanıyorum yazı yazarken. Bugün microsoftun USB portunu değiştirdim ve G19'u çıkardım, USB'lerde 1 klavye dışında hiç bir şey takılı değildi ve PCI slotları da bomboş, sadece ekran kartı var. İşlemcim AMD FX serisi, o yüzden dahili ekran kartım bulunmuyor, sadece 970 var.
Aygıt yöneticisini de kontrol ettim, hiç bir ünlem işareti vs. normal olmayan bir durum yok. Geçtiğimiz hafta içinde tavsiye edilen bir driver uygulaması ile USB de dahil tüm driverları güncelledim, sonuç değişmedi.
Bugün format attıktan sonra daha hiç bir şey kurmamışken, ilk boottan sonra mavi ekran verdi. Yani format da çözüm olmadı maalesef (iki farklı ISO ile denedim ISO'nun bozulmuş olma ihtimaline karşı)
Şu anda 3. ISO'yu deniyorum. MS Insider üyesiydim, Win 10 insider sürümü indirdim onu kuruyorum şu anda. Bir süre de bununla kullanayım bakalım, belki bir şeyler değişir.
Uzay montaj deneyeyim dedim de, bazen 3 gün mavi ekran vermiyor, bazen günde 3 kere veriyor

Insider sürümü biraz kullanayım bakalım, yine mavi ekran alırsam bu sefer uzay montaj yapar öyle kullanırım bir süre.
IRQ mesajı hatalardan bir tanesi, bunun dışında 3-4 farklı BSOD mesajı daha aldım. Tek bir hata gelse onun üstüne gideceğim, hangi BSOD mesajını araştıracağımı da şaşırmış durumdayım.
Cevabınız için tekrardan teşekkürler, Insider sürüm ile bir şeyler değişirse bilgilendireceğim.