Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Duyurular:

Çoğunluğu BÜYÜK HARFLERLE yazılmış başlık ve iletiler okunabilirliği olumsuz etkilemektedir ve ilan bölümü dışında yasaktır, özen göstermenizi rica ederiz...

Gönderen Konu: Monitöre görüntü gelmiyor  (Okunma sayısı 3251 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 007esinti

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 53
Monitöre görüntü gelmiyor
« : 16 Nisan 2006, 16:08:46 »
Arkadaşlar çok nadir olmasına rağmen bilgisayarımı açtığım zaman monitörüme görüntü gelmiyor nedeni nedir sizce?? (bios S1-S3 ayarları aktif) monitör ve ekran kartı testten geçti sorunsuz. ilginize teşekkürler.

Çevrimdışı firatkutay

  • Sadık Üye
  • ***
  • İleti: 1,989
  • Forumz Linux Side
    • www.baskinoran.com
Ynt: Monitöre görüntü gelmiyor
« Yanıtla #1 : 16 Nisan 2006, 19:03:15 »
Bios gözüküyorda windows başlarkenmi görüntü gelmiyor? Yoksa hiçmi görüntü gelmiyor?
Eğer hiç gelmiyorsa PSU da problem olabilir.
{alt}
Linux is like living in a teepee. No Windows, no Gates and an Apache in house!

Çevrimdışı Potenza

  • Forum Aydını
  • ****
  • İleti: 5,888
  • TGForumz Emniyetçisi
Ynt: Monitöre görüntü gelmiyor
« Yanıtla #2 : 16 Nisan 2006, 20:40:27 »
bence de hiç görüntü gelmiyor ve sistem boşta çalışıyorsa psu problemi olabilir...eğer sistem normal olarak windowsa giriyorsa ve resetlemeden çalışıyorsa ekran kartının driver'ında veya frekansında bir sorun olabilir...
{alt}

"Söylesem tesiri yok; sussam gönül razı değil"

Çevrimdışı r-m-v-c

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 67
Ynt: Monitöre görüntü gelmiyor
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2006, 20:03:04 »
eger hiç goruntu gelmiyorsa ekran kartınıda test ettiysen buyuk ihtimal psu problemi yasıyorsun demektir. ama yinede bios uptade yapmani tavsiye ederim. bu arada bios uptade yaptıktan sonra board un guncel driverlarını yuklemeyi unutma.

Çevrimdışı blackmesa

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 54
Ynt: Monitöre görüntü gelmiyor
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2006, 15:19:18 »
önemsiz gibi gelebilir ama kablolarda da bir sorun olabilir